VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE | PONUDBA tipi-top.eu

Compania „Hafep” a fost fondată in 1998.
Compania „Hafep” a fost fondată in 1998, pe parcursul a aproape douăzeci de ani, generează o permanentă calitate asigurată de catre o echipa de profesionali adevarați.

CONTRACTORS
VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE - tipi-top.eu


VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVEVOPSELE-ȘI-TENCUIELI-DECORATIVE-2021-06-06-07-25-14.jpg
VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVEVOPSELE-ȘI-TENCUIELI-DECORATIVE-2021-06-06-07-25-42.jpgVOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVEVOPSELE-ȘI-TENCUIELI-DECORATIVE-2021-06-06-07-26-10.jpgVOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVEVOPSELE-ȘI-TENCUIELI-DECORATIVE-2021-06-06-07-26-42.jpg

VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE

- Delujemo na področju: SlovenijaCompania „Hafep” a fost fondată in 1998.
Compania „Hafep” a fost fondată in 1998, pe parcursul a aproape douăzeci de ani, generează o permanentă calitate asigurată de catre o echipa de profesionali adevarați. Noi sîntem promotorii tencuielilor decorative si a vopselelor profesionale pe piața autohtonă.
Reprezentantul official al brendurilor de top europene
„Hafep” SRL este unicul reprezentant al concernuluispaniol «PRODUCTOS JAFEP» precum și distribuitorul marcilor italiene «OIKOS», «LUXUS PAINT». și «RIVES».
Nivelul inalt de profesionalism al angajatilor noștri în domeniul decorării ne permite sa propunem clienților noștrii soluții originale, uneori exclusive, garantate de calitatea produselor propuse.
Noi nu stamp pe loc și ajutăm pe alții să evolueze
Vînzarea vopselelor și tencuielelor decorative
Vinzarea și montarea, aplicarea picturilor murale
Consaltingul in decorarea încaperilor de orice complexitate, inclusiv desemnarea pe zone, etc.
Un esantion imens al vopselelor si tencuielilor decorative
Compania”Hafep”-e specializata in oferirea unei game largide vopsele si tencuieli decorative , precum si picturimuralede o calitate de exceptie.
Managerii noștrii vă stau la dispoziție pentru găsirea variantei optime de finișare a incăperii Dvs, vă vor arată maxim de transparent din ce se compune costul lucrării și care sunt beneficiile acesteia.
Compania "Hafep"-e specializată în oferirea unei game largi de vopsele și tencuieli decorative, precum și picturi murale de o calitate de excepție.


VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE

VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE | PONUDBA tipi-top.eu. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.eu - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.eu - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - VOPSELE ȘI TENCUIELI DECORATIVE | PONUDBA tipi-top.eu

tipi-top.eu

×
d

tipi-top.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

SPREJMI