Foto și video pentru nunți | PONUDBA tipi-top.eu

Despre noi
Foto și video pentru nunți – sunt serviciile profesionale și complexe, oferite de firma Exclusiv Group. Numai la noi veți beneficia de abordare individuală, deservire la nivel înalt și un rezultat excelent.

CONTRACTORS
Foto și video pentru nunți - tipi-top.eu


Foto și video pentru nunțiFoto-și-video-pentru-nunți-2021-09-11-06-53-53.jpg

Foto și video pentru nunți

- Delujemo na področju: SlovenijaDespre noi
Foto și video pentru nunți – sunt serviciile profesionale și complexe, oferite de firma Exclusiv Group. Numai la noi veți beneficia de abordare individuală, deservire la nivel înalt și un rezultat excelent. Vă propunem crearea unui video de nuntă la nivelul excelenței artistice, în care vei participa Dvs. și invitații, crearea de videoclipuri și filmulețe în baza materialul filmat, video montaj original. Servicii video profesionale și editare artistică a fotografiilor.

Serviciile noastre foto și video
Servicii video pentru nunți în Moldova și peste hotare
Servicii foto pentru nunți în Moldova și peste hotare
Servicii video și foto pentru cumătrii
Servicii foto și video pentru diferite evenimente: concerte, concursuri, campionate sportive, expoziții, sărbători corporative, petreceri ș.a.
Ședință foto profesională în Chișinău
Servicii foto pentru celemai vestite cluburi de noapte din capitală, discoteci, karaoke, restaurante, centre comerciale
Ședință foto pentru copii
Servicii foto și video pentru evenimentele copiilor: sărbători pentru copii la cafenea, la grădiniță, în natură etc.
Foto montaj și video montaj conform doleanțelor Dvs.
Servicii de filmare a interviurilor, conferințelor, reportajelor de orice fel
Producerea filmulețelor de orice complexitate
Servicii pentru nunți și alte evenimente
Pentru ca nunta sau un alt eveniment al Dvs. să fie originale și amintirile despre ele să trăiască un timp îndelungat, compania Exclusiv Group Vă propune servicii suplimentare – decorul evenimentelor.

Dansatori profesionişti ai show baletului ”Exclusiv”
diversitate de efecte speciale: fum greu, lumini, raze de lumină, baloane de săpun, focuri de artificii originale – aceste efecte vizuale vor amplifica farmecul primului dans al mirilor și splendoarea evenimentului.
pregătirea primului dans al mirilor la studio-ul de dans ”Exclusiv”
Faceți comanda serviciilor foto și video pentru nunta Dvs, dansul de fundal al show baletului ”Exclusiv” pentru primul dans al mirilor și veți primi o reducere de 40% pentru pregătirea primului dans și un cadou – coregrafia și lecțiile de la Școala de dans pentru copii și adulți din Moldova.


Foto și video pentru nunți

Foto și video pentru nunți

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Foto și video pentru nunți | PONUDBA tipi-top.eu. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.eu - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.eu - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Foto și video pentru nunți | PONUDBA tipi-top.eu

tipi-top.eu

×
d

tipi-top.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

SPREJMI